streda 27. februára 2013

these days



Moje prvé topánočky (na bežné nosenie) na opätku. Ó áno. 
A konečne teplo, teplo, bundu mením za parku a pás vo fitku za chodník. 
Skvelý to pocit. 

štvrtok 21. februára 2013

21\2\2013


Keď za jeden deň stihnete školu, kávu, šuchorenie vlasov, fitko, školu. Dnešok bol prosto fajn. Ranné slnko do postele mi urobilo náladu na celý deň. Zima je síce stále veľká, ale od marca čakám lepšie časy, viacej slnka a vyššie teploty. Bodka. 
PP






Bonusová s Tinolinkou a zlatíčkom Robbiem :)


streda 20. februára 2013

Mademoiselles with dotted socks









S Tinolinou sme dnes bodkovali, pohoršovali okoloidúcich, žmurkali na káčerov a vymrzli, až nám zčerveneli nošteky. Je skvelošnícka a som rada, že som ju stretla! 

nedeľa 17. februára 2013

saturday with Mini



Sobotkovala som so sistou, Schneidi, Luc a jej pečeňovo-hnedým Mini Cooprom.  Klasika - cíčko, kofíčko, obzeraníčko. Mini je zvonka krásne auto, priťahuje pohľady, ale zvnútra je neprakticky malé. Tachometer v nadrozmernej veľkosti je taktiež milý, ale šoférka kritizovala, že jej celá posádka môže ľahko vidieť na rýchlosť...
Obyčajné bavlnené tričká sú najlepšie. Dajú sa kombinovať s hocičím a sú najpohodlnejšie. Včera (ako celú zimu) nebola nálada sa vyfintiť, takže len tričko, kardigán, veľká kabela, okuliare a hotovo. 
Na obed boli špenátove lasagne a zas som sa objedla. Hanba, ešteže dnes cestujem na intrák a nastanú skinny časy. Od zajtra školička a 11predmetov. Jop. 
Držte sa :)







utorok 12. februára 2013

12\2\2013


Tento rok si žijeme zimnú rozpávku a horor v jednom. Áno, je to krásne, ale už stačilo, jar poprosím. 
Všade kam sa pozriete sneh a trasúci sa ľudia. Jediná výhoda zimy je vrstvenie. Skvelý pocit zamotať sa do najteplejšieho šálu, zakutrať sa do mäkkých svetríkov či obuť najfarebnejšie ponožky. Júúj, a už aj ja mám Happy Socks, bodkované čierne-biele. :-)







shirt - Levis, jeans - F&F, bag - Mango, scarf - H&M

pondelok 11. februára 2013

last weeks


Študentský život je bohémsky.
Najväčšia morda cez skúškove ale potom veget. Môžte sa ísť korčuľovať na detiskami preplnené klzisko. Vytiahnuť iPhone, nevšímať si pohľady ostatných a fotiť sa. Potom ísť do kaviarne vypiť horúcu kávu, trkotať s tými najlepšími a nevnímať čas. Voziť sa v aute a spievať na plné hrdlo. Hundrať na zimu a padajúci sneh. Nosiť termo ponožky na dlhé prechádzky a kupovať balzamy na ústa, pretože v tomto počasí to bez nich nejde.
Šmakovať ryby minimálne 2 krát do týždňa na získanie dobrej nálady.Výletovať, ísť do Brna, voziť sa šalinou, pomýliť sa a tykať 80-ročnej pani, platiť pokutu do 5 minúť, postretávať twitter kamarátov, hádzať vlasmi v strede námestia, ísť do vychýrených barov a na diskotéku s bazénom, zažiť policajnú raziu, vypiť tupláka, jesť pizzu 2x do dňa, dospávať nedospané, navštíviť Bratislavu a valentínsku retro burzu v najlepšom KC Dunaj, hýriť na cudzej krúžkovici, tancovať na prázdnom parkete, ochorieť a liečiť sa, spať 2 hodiny a utekať na prvý vlak, stretnúť českých machrov bez sněženok, rozprávať príliž nahlas a byť sami sebou. 


















pondelok 4. februára 2013

Lots of dots alebo môj lapTopper

V tomto príspevku vám chcem predstaviť lapTopper. Bývam na intráku s dvoma spolubývajúcimi a máme len 2 stoly na učenie. Preto som si zvykla sa učiť v posteli a mať macbook položený na sebe. Mala som v pláne si kúpiť v Ikei nejakú obyčajnú podložku ale sestra ma predbehla a kúpila mi na Vianoce lapTopper. Je to kombinácia farebného vankúša a drevenej dosky, ktorá zabraňuje aby sa vám počítač prehriaval priamo na vašom tele. Používala som lapTopper keď som sa učila celé dni na internáte na skúšky či na stolovanie v posteli. Som ním nadšená, a jednoznačne si potrebujem zaobstarať aj druhý, aby som mohla bezstarostne vegetiť s macbookom v posteli či na gauči pri krbe aj doma. 
Ja mám tento, je zo stránky kumbal.sk, kde si môžte vybrať z mnohých farebných prevedení (mojim favoritom je zebričkavý vzor). 


Mám len jednu fotku, pretože som môj lapTopper nechala na intráku a ešte si užívam 2 týždne voľna :)

sobota 2. februára 2013

iPhone ladies


Sme iPhone slečny, máme radi pressko s mliekom, smejeme sa na feldičke, na cíčku, na kiíke brázdime cesty, hlaďáme miesto na parkovanie, fotíme sa uprostred všetkého, stretávame nechcených, odpočítavame Luc odchod na Bali, obzeráme;), klebetíme, nakupujeme pre budúce generácie ?!? ;), svetríko-košeľujeme, vysvetľujeme predavačom čo je peplum vzor, čakáme na Šnuidi\Schneidi :) zabúdame si veci, nevnímame hlúpe počasie, označujeme na facebooku, užívame si a hlavne ďakujeme! :)