nedeľa 25. novembra 2012

Favourites Mavala and KeepCup





Začnem s Mavalou. V parfumériach Fann bývajú z času na čas líčiace akcie alebo Mavala manikúra. 
Na jednej z takýchto akcií sme so sestrou objavili švajčiarsku kozmetiku Mavala. Kúpili sme si Cuticle Remover  - odstraňovač zrastenej pokožky, Cuticle Cream - krém na pokožku v okolí nechtov a Minute Quick Finish - fixačný lak na rýchle zaschnutie. Práve Quick Finish je mojim favoritným produktom. 
Predtým som si nerada lakovala nechty, lebo som potrebovala veľmi veľa času na úplne zaschnutie laku. Teraz ma bez nalakovaných nechtov ani neuvidíte. Quick Finish si nanášam asi po 2 minútach ako si nalakujem nechty. Úplne zaschne asi tak do 10 minút, ale to už zaschne tak, že môžte robiť úplne všetko bez toho aby sa vám nalakované nechtíky pokazili. Vo Fannku stojí 6€ ale na isic zľavu ho budete mať s 20% zľavou za 4,80€. Tento produkt milujem a popravde už by som si bez neho nevedela nalakovať nechty! 

KeppCup. Bože, ako ja ten pohár milujem. Bez neho nedokážem ísť ani na jednu rannú prednášku. Zbožňujem ho až tak veľmi, že každému ho ospevujem (asi traja kamaráti podľahli mojim rečiam a kúpili si KeepCup). My máme doma až tri farebné poháriky. Najlepšie na nich je, že si môžte vybrať farbu či veľkosť, akú chcete, že nepáli ruky, že pri pití necítiť ten plast\gumu, že sa nič nevyleje, že je ekologický a, že je tak krásny. Ja mám svoj už od júla, keď som si ho vypýtala na narodeniny a odtvedy sme nerozlučná dvojka. 

samozrejme, nemôžem vynechať: novembrové čitanie - nemecké a české Elle, najkrajšie čierne okuliare, iPhone a moja najväčšia droga JABĹKÁ.



sobota 24. novembra 2012

Burberry inspiration


Obdivujem Burberry a Baileyho prácu (popravde obdivujem samotného sympaťáka Baileyho). Do mašľových opaskov z prorsum fall 2012 som sa zamilovala na prvý pohľad. Kombinácie farieb, materiálu, prehliadka s úžasným playlistom - dokonalosť. Skúste si teda predstaviť, aká bola moja radosť, keď som v sekáči našla tento mašľový opasok. No veľká. V kombinácií s horčicovým kabátom som sa cítila ako v druhej koži. Ako oži v koži som bola aj preto, lebo ma na intrák prišla pozrieť sestra a Barny. Mlsali sme talianske cestoviny, smiali sa na ulici, prechodili Nitru, nakúpili prvé vianočné darčeky, kávovali a bolo to skvelé. 
Ďakujem ženy, čakám vás zas!









utorok 20. novembra 2012

Pink\Blue\Black obsession







jeans - Zara \ shirt \ blazer - vintage \ shoes - Nike

Keby som mohla tak v tých teniskách aj spávam. Geniálna kombinácia čiernej, ružovej a modrej ma úplne dostala. Prechodila som v nich celú Nitru, nabehala desiatky kilometrov, prekombinovala s najelegantnejšími kúskami, aké mám a stále nemám dosť. 

If I could I will sleep in my trainers. I am obsessed with this gorgeous combination of black, pink and blue color. I walked criss-cross Nitra, run tens of kilometer and combined with the smart pieces from my closet and I've still not enough. 

pondelok 19. novembra 2012

The yellow on the cold mornings









sweater\ parka\ neklace - vintage\ jeans - Zara\ shoes - Deichamann\ bag - Takko


Žltá patrí k mojim favoritným farbám. V tomto sychravom počasí som mala chuť obliecť si jednoduchý sveter a džíny. Zbožňujem len tak sa zakutrať do svetra, cítiť sa voľne, rozhadzovať rukami, prehadzovať vlasmi, omotať dlhý šál okolo krku a vychutnávať si poobedie s Katarínkou na hnusnom cappuccino macchiato. 


The yellow is one of my favorite colors. In this bleak weather my mornings choice of what to wear was very simple sweater and jeans. I adore wear sweater and feel so comfortably, feel free, wave with hands, invert hair from one side to another, wrap the long scarf and just enjoying the lazy afternoon with Kate in coffee house.